Ilmalämpö

Ilmalämpöpumppu asennettuna Turun ja Varsinais-Suomen alueella

Helpoin ja kustannustehokkain tapa säästää lämmityskuluissa. Meiltä asennus ja laitteet nopealla aikataululla. Asennamme myös muualta ostettuja laitteita, joten ota yhteyttä rohkeasti. Ilmalämpöpumppu parantaa asumismukavuutta ja säästät samalla kodin lämmityskustannuksissa. Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää asuntosi energiaa säästäen. Ilmalämpöpumpulla säästät kohteesta riippuen noin 20% – 30% asunnon lämmityskustannuksissa. Suurin säästö huomataan sähkö- sekä öljylämmitteisissä taloissa.

Nämä mallit varastosta heti asennukseen, kysy lisää!

Ilmalämpöpumppu

Alpic Air Premium Pro Inventer
25HRDC1C

649€ ( sis. alv ) + asennus

AVAA ESITE (eng)

Ilmalämpöpumppu

Alpic Air Premium Pro Inventer
35HRDC1C

749€ ( sis. alv ) + asennus

AVAA ESITE (eng)

Ilmalämpöpumppu asennettuna takuutyönä turvallisesti

Olemme koulutettuja asentajia ja asennamme kaikki laitteet takuutyönä turvallisesti. Soita meille ja kerro tarpeestasi, niin mietitään sinulle sopiva lämmityratkaisu.

Ilmalämpöpumppu sopii mm. seuraaviin kohteisiin:

• Puulämmitteiset talot
• Öljylämmitteiset kiinteistöt
• Sähkölämmitteiset kiinteistöt
• Kesämökit

Ilmalämpöpumppu kaukolämmöllä lämpeävissä rakennuksissa

Ilmalämpöpumppua voi myös hyödyntää kaukolämmöllä lämpeävissä asunnoissa. Joillakin alueilla kaukolämmön hinta on saattanut nousta jopa sähkölämmitystä korkeammaksi, jolloin ilmalämpöpumpun kustannushyödyt kasvavat entisestään. Katso kaukolämmön hinta omalla alueella →

Ilmalämpöpumpun hankintakustannus saadaan yleensä takaisin muutamassa vuodessa lämmityskulujen laskiessa.

Ilmalämpöpumpun hinta

Ilmalämpöpumpun hinta koostuu laitteen hinnasta sekä asennuksesta. Perusasennus ilmalämpöpumpulle on 699€ (sis. alv), sisältäen työn 4 metrin matkalta tarvikkeineen, poislukien teline ulkoyksikölle. Sisäyksikkön asennus max 2,5m korkeudelle ja ulkoyksikkö 1,5m. Asennus ilmalämpöpumpun lähelle tuotuun maadoitettuun pistorasiaan. Läpiviennin teko max. 30cm paksuudelta olevaan puurunkoisen seinään sisältyy hintaan. Lisämetrit 50€/metri. Muut seinätyypit, kysy hinta erikseen.

Kysy meiltä tarjous!

Soita 050 328 6699
Laita sähköpostia info@greentechoy.fi

    Lähetä meille viesti

    Kysy meiltä lisää, olemme sinuun nopeasti yhteydessä!

    IlmalämpöpumpustaIlmavesilämpöpumpustaMaalämmöstäIlmalämpöpumpun huollostaIlmavesilämpöpumpun huollostaMaalämpöpumpun huollostaMuut LVI-työt